Leden Login

Veelgestelde vragen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord bent vergeten maar u weet uw gebruikers e-mail adres nog wel dan kunt u onder de inloggen knop drukken op wachtwoord resetten. Na het invullen van uw gebruikers e-mail adres zal er een mailtje worden gestuurd naar hetzelfde e-mail adres met een link erin om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Mocht u uw wachtwoord en gebruikersnaam zijn vergeten dan moet u contact opnemen met de site administratie via info@palliactief.nl

Hoe kan ik lid worden

Als u lid wilt worden van Palliactief dan kunt u zich hier aanmelden.

Ik heb geen toegang tot mijn e-mail

Als u geen toegang meer heeft tot het e-mailadres waarmee u geregistreerd staat op de website dan kunt u een nieuw e-mail adres opgeven bij de site administratie via info@palliactief.nl.

Vermeld in uw bericht uw account informatie zodat wij kunnen verifiëren dat het om uw account gaat.

Wat is een veilig wachtwoord

Als u uw wachtwoord wilt resetten dan is het handig om rekening te houden met de onderstaande punten.

Een goed wachtwoord is tenminste 8 tekens lang. Elk aanvullend teken maakt het kraken exponentieel moeilijker.

Een ander belangrijk element is het gebruik van hoofdletters én kleine letters: zogeheten case sensitive wachtwoorden. Dat scheelt namelijk een factor 2 per teken. Ook het gebruik van cijfers, naast hoofd- en kleine letters maakt wachtwoorden sterker en dus veiliger. Doe dat overigens niet simpelweg ter vervanging van letters.

En naast hoofdletters en cijfers zijn er natuurlijk nog de aparte tekens. Gebruik daarvan maakt een wachtwoord weer wat veiliger. Denk aan de tilde (~), het uitroepteken, (al dan niet vierkante) haakjes, het dollarteken, enzovoorts. Let wel op: bij veel computersystemen zijn bepaalde tekens weer niet toegestaan, omdat die bijvoorbeeld commando’s kunnen zijn. Dit zijn vaak spaties, apenstaartjes (@), het vraagteken, de dubbele punt en vraagtekens.